ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το βιβλιοπωλείο BOOKSTOP είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού. Στόχος του είναι να προβάλλει πάντοτε τη συνομιλία και την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες και όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό.
Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, της παράδοσης και της καινοτομίας, της ιστορίας και του μέλλοντος είναι η δύσκολη ισορροπία που φιλοδοξεί να διατηρήσει και να υπηρετήσει με τις δραστηριότητές του.
Αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και με άξονα το βιβλίο, διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς, με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας.
Στόχος μας είναι να το πετύχουμε μέσω δραστηριοτήτων, υπηρεσιών και πολιτιστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Η εμπειρία και οι γνώσεις μας στο χώρο των βιβλίων και των χαρτικών ειδών, σε συνάρτηση με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας έχουν εδραιώσει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές του χώρου.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Στο φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε πληθώρα βιβλίων καθώς και είδη χαρτικών και γραφείου, τσάντες και αναλώσιμα υλικά γραφικής ύλης από ξεχωριστές συλλογές ελληνικών και ευρωπαϊκών εργαστηρίων, συνοδευόμενα πάντα με την επίσημη εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας από την εκάστοτε εταιρεία.
Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα book-stop.gr
Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές μας και παραλάβετε την παραγγελία σας, γρήγορα και με ασφάλεια, σε ολόκληρη την Ελλάδα.
οδηγίες πρόσβασης στο κατάστημά μας