ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το book-stop.gr συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX, την εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ καθώς και με τα ΕΛ.ΤΑ. μέσω της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ με βασικό στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές και τη καλύτερη, αποδοτικότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που το βάρος τους υπερβαίνει τα 4 κιλά.
Σημείωση: Η ανωτέρω προσφορά δεν ισχύει για πακέτα αποστολής που ο τόπος αποστολής χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη περιοχή, σύμφωνα με τους κανονισμούς της εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε κάθε περίπτωση αγοράς που θα ισχύσει ο κανονισμός αυτός, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.
Σημείωση: Σε περίπτωση άρνησης της παραλαβής, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώσουμε τα έξοδα της αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα τον προορισμό και το βάρος της αποστολής.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες μας έχουν στη διάθεση τους πολλούς τρόπους πληρωμής για να μην έχουν αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που προκαλεί η χρήση της πιστωτικής κάρτας.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Σε περίπτωση εξακριβωμένων ελαττωματικών προϊόντων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή τους ή σε περίπτωση εξαντλήσεως του ίδιου κωδικού, την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε η χρέωση της αγοράς τους.
Όλοι οι πελάτες του book-stop.gr επωφελούνται από την εγγύηση του κατασκευαστή των προϊόντων.
Ελαττώματα ή ατέλειες που οφείλονται στην κακή χρήση ή χειραγώγηση των εμπορευμάτων, καθώς και τη φθορά που παράγονται από τη συνήθη χρήση του προϊόντος, δεν περιλαμβάνονται στην εν λόγω εγγύηση.
Οποιαδήποτε μείωση της λειτουργίας του προϊόντος, λόγω του περιορισμού του σχεδιασμού του, αποκλείεται επίσης από την εγγύηση.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
Δεσμευόμαστε ότι λόγω της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει τις συναλλαγές μας τόσο στο φυσικό μας κατάστημα "Βιβλιοχαρτοπωλείο Μπασδάνης Δ." όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα book-stop.gr καθώς και μέσω της πληρότητας των περιγραφών και των φωτογραφιών των προϊόντων μας, απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτουμε από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα καθώς και ότι το προϊόν που θα παραλάβετε θα είναι ακριβώς, όπως παρουσιάζεται.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων
Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος, ο αγοραστής δικαιούται εναλλακτικά χωρίς επιβάρυνσή του την επισκευή του προϊόντος ή αντικατάστασή του ή υπαναχώρηση από την πώληση.
Για τα προϊόντα δικής μας κατασκευής δεσμευόμαστε από την εγγύηση ποιότητας. Στην, σπάνια, περίπτωση, όμως, να παραλάβετε ένα προϊόν Προμηθευτή ή Αντιπροσωπείας μας με κάποιο ελάττωμα, για την αντικατάσταση και οποιασδήποτε μορφής επισκευή, αρμόδιος είναι ο ίδιος ο Προμηθευτής/Αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το book-stop.gr αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από τον εκάστοτε Προμηθευτή /Αντιπροσωπεία, οπότε και σας επιβαρύνουν τα έξοδα αποστολής.
To book-stop.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων:

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Για να γίνει δεκτή η υπαναχώρηση θα πρέπει να ισχύσουν τα παρακάτω:

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό κατάστημα
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

Αν παραλαμβάνετε μέσω courier
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει.
ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ
Σε περίπτωση που κατά τη συναλλαγή σας με το κατάστημα προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα τεχνικής ή οικονομικής φύσεως είμαστε στη διάθεσή σας να το επιλύσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ AFTER SALES
Ισχύουν όσα προαναφέρθηκαν στα προηγούμενα άρθρα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Στο book-stop.gr θέλουμε η επίσκεψή σας είναι τόσο εύκολη και άνετη γίνεται, αλλά εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα επιθυμούσατε τη διαβούλευση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης των πελατών μας. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε: